Γνώρισε την ομάδα μας

Η ομάδα του Learn2Speak Dutch είναι μια καταρτισμένη ομάδα καθηγητών με πολύ αγάπη για τη διδασκαλία της ολλανδικής γλώσσας. Με διαφορετικό υπόβαθρο και τεχνογνωσία, παρέχουμε ένα ευχάριστο περιβάλλον μάθησης για όλους. Μαζί εργαζόμαστε με ενθουσιασμό για να βοηθήσουμε τους expats να αναπτύξουν τις ολλανδικές τους γλωσσικές δεξιότητες. Γνώρισε τους καθηγητές μας:

Angela Reizi | Learn2speak Dutch

Angela Reizi

Η Άντζελα ήταν μαθήτρια του Learn2Speak Dutch και επομένως γνωρίζει το όραμα και την προσέγγισή μας όσο κανένας άλλος. Τώρα η ίδια της χρησιμοποιεί αυτή τη γνώση για να βοηθήσει άλλους μαθητές. Ως καθηγήτρια στο Learn2Speak Dutch, μεταφέρει το πάθος της για την εκπαίδευση και τη γλώσσα στους Έλληνες μαθητές μας, υποστηρίζοντάς τους στη βασική εκπαίδευση.

Η Άντζελα έχει ήδη διδακτική εμπειρία, καθώς διδάσκει σε τάξη σε ένα ολλανδικό δημοτικό σχολείο. Αυτή η εξαιρετική δασκάλα είναι πάντα έτοιμη να βοηθήσει τους μαθητές μας και αποτελεί η ίδια της μια μεγάλη πηγή κινήτρων. Η φιλική και υπομονετική προσέγγισή της ενθαρρύνει τους μαθητές μας να κατακτήσουν την ολλανδική γλώσσα όσο το δυνατόν καλύτερα.

Monique Lapré | Learn2speak Dutch

Monique Lapré

Η Monique είναι μια έμπειρη καθηγήτρια Ολλανδικών με δεύτερη γλώσσα τα ελληνικά, που την χαρακτηρίζει η υπομονή της. Τα λίγα παραπάνω από 35 χρόνια γάμου της με Έλληνα της δίνουν μια ιδιαίτερη εικόνα τόσο της ολλανδικής όσο και της ελληνικής κουλτούρας. Λόγω της δικής της εμπειρίας στην εκμάθηση της ελληνικής, καταλαβαίνει καλύτερα από τον καθένα πόσο δύσκολο μπορεί να είναι να μάθεις μια δεύτερη γλώσσα αργότερα στη ζωή σου.

Με μια πλούσια διδακτική εμπειρία, η Monique έχει βοηθήσει πολλούς να κατακτήσουν την ολλανδική γλώσσα. Η υπομονετική και υποστηρικτική της προσέγγιση κάνει τους μαθητές της να αισθάνονται άνετα καθώς βυθίζονται στην ολλανδική γλώσσα. Επιπλέον, η Monique μιλάει αγγλικά και ελληνικά ως δεύτερη γλώσσα, δημιουργώντας ένα περιβάλλον μάθησης χωρίς αποκλεισμούς για διαφορετικής εθνικότητας expats.

Miriam Egas | Learn2speak Dutch

Miriam Egas

Η Miriam είναι πιστοποιημένη καθηγήτρια στο Learn2Speak Dutch με μεγάλο πάθος για τη διδασκαλία. Υποδέχεται τους expats με ενθουσιασμό και τους υποστηρίζει στην ανάπτυξη των ολλανδικών γλωσσικών δεξιοτήτων τους. Και κάτι όμορφο που θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σου: Η Miriam και η Effie σπούδασαν μαζί στο Hogeschool Utrecht ως καθηγητές NT2. Σήμερα εργάζονται μαζί ως συνάδελφοι στο Learn2Speak Dutch.

Επειδή τα ολλανδικά είναι η μητρική γλώσσα της Miriam, είναι μια εξαιρετική μέντορας όσον αφορά τις δεξιότητες ομιλίας και τους ήχους. Κάνει τους μαθητές της να αισθάνονται άνετα ενώ εξασκούν την προφορική επικοινωνία και τους ενθαρρύνει να αναπτύξουν και να βελτιώσουν τις δεξιότητες ομιλίας τους.