Learn2speakdutch | basiscursus Nederlands

Ολλανδικών για προχωρημένους

Μαθήματα Ολλανδικών | Επίπεδο B1 – B2

Νιώθεις σαν το σπίτι σου στην Ολλανδία, μπορείς να κάνεις αρκετά πράγματα μόνος σου, αλλά σου λείπει αυτό το πολύ μικρό κομματάκι ώστε να νιώσεις ακόμη καλύτερα; Με αυτά τα μαθήματα του Learn2speak Dutch για προχωρημένους, εμβαθύνουμε ακόμη περισσότερο στην Ολλανδική γραμματική, στο λεξιλόγιο και στην προφορά. Αλλά μαθαίνεις επίσης να συζητάς ουσιαστικά για έρευνες, πολιτικές πεποιθήσεις και επιστημονικά θέματα. Έτσι μπορείς να αναπτυχθείς ακόμη περισσότερο για να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου για το μέλλον σου 

Ολλανδικά για προχωρημένους: ένα μεγαλύτερο άλμα

Μέσα από τα μαθήματα του Learn2speak Dutch για ημι-προχωρημένους μπορείς ήδη να ονειρευτείς τη γλώσσα, αλλά θέλεις να κάνεις ένα ακόμη πιο μεγάλο άλμα στο δρόμο της ζωής σου στην Ολλανδία. Θέλεις για παράδειγμα να πας ακόμη πιο ψιλά στη δουλειά σου, να συμμετέχεις σε μια συζήτηση για κοινωνικά θέματα ή να σπουδάσεις στο πανεπιστήμιο στην Ολλανδία. Έχεις πολλά αναπάντητα γιατί και ενδιαφέρεσαι πολύ για την Ολλανδική πολιτική, επιστήμη και οικονομία. Καιρός να πας ακόμη ένα βήμα παραπέρα και να εντυπωσιάσεις τους πάντες με τις γνώσεις σου και τις ικανότητές σου! 

Μαθήματα Ολλανδικών για προχωρημένους

Ψάχνεις για μαθήματα Ολλανδικών για προχωρημένους έτσι ώστε να εμβαθύνεις ακόμη περισσότερο στην Ολλανδικά γλώσσα ξεκάθαραεύκολα και γρήγορα; Σε ενδιαφέρει η Ολλανδική οικονομία, επιστήμη και πολιτική και θέλεις να γνωρίζεις περισσότερα; Τότε αυτά τα μαθήματα είναι πραγματικά για σένα!  

Εμπειρίες μαθητών

Stavroula Papaspyridakou
Stavroula Papaspyridakou
Εκμάθηση Ολλανδικών για προχωρημένους

Όταν μετακόμισα από την Ελλάδα στην Ολλανδία, ήθελα να μάθω ολλανδικά για να ενσωματωθώ στην κοινωνία και να γνωρίσω τον τρόπο ζωής και τον πολιτισμό. Ήθελα επίσης να μάθω ολλανδικά για να έχω περισσότερες ευκαιρίες εργασίας.

Μετά από μερικές προσπάθειες με άλλα ινστιτούτα γλωσσών, τελικά αναζήτησα κάποιον που να μιλάει ελληνικά και να μπορεί να εξηγήσει τα πάντα στα ελληνικά. Μία φίλη μου λοιπόν μου πρότεινε το "Learn2speak Dutch" !! Γνώριζα επίσης το "Learn2speak Dutch" και την Έφη Αλεξιάδου μέσω διαδικτύου και ομάδων στο Facebook!

Η φίλη μου είχε απόλυτο δίκιο! Η Έφη ήταν η τέλεια επιλογή για μένα. Μαζί φτάσαμε στα πιο δύσκολα επίπεδα. Με βοήθησε με έναν απλό και μεθοδικό τρόπο να μάθω γρήγορα ολλανδικά με ιδιαίτερα και ομαδικά μαθήματα. Χρησιμοποιεί πρακτικά και πολύ χρήσιμα βιβλία! Ο ρυθμός ήταν τέλειος! Ούτε πολύ αργά, ούτε πολύ γρήγορα! Μου ταίριαζε απόλυτα! Αν κάποιος δουλεύει, μπορεί εύκολα να ακολουθήσει τα μαθήματα!

Και το πιο σημαντικό, η καθηγήτρια είναι κορυφαία !!! Πλήρως εκπαιδευμένη με άριστη γνώση Ολλανδικών! Πολύ εξυπηρετική, συνεπής και υποστηρικτική !! Μπόνους επιπλέον! Η Έφη συνεργάζεται με καθηγητές που έχουν ως μητρική γλώσσα τα Ολλανδικά, με τους οποίους κάνουμε εξάσκηση στα προφορικά! Ο τέλειος συνδυασμός !!

Στην αρχή βρήκα πολύ δύσκολη τα προφορικά στα ολλανδικά και τη σύνταξη,αλλά όχι πια!

Τώρα μιλάω σχεδόν άπταιστα και μπορώ να συνομιλήσω με τους Ολλανδούς συναδέλφους μου και να συζητήσω για διαφορετικά θέματα. Μπορώ να μιλήσω με τον γιατρό μου, τους δασκάλους του γιου μου και άλλες υπηρεσίες.

Είμαι πολύ χαρούμενη που πέτυχα στις εξετάσεις μου για το δίπλωμα B2/ nt2. Τώρα αισθάνομαι σίγουρη όταν μιλάω ολλανδικά παντού. Τώρα μπορώ να κάνω αίτηση σε περισσότερες θέσεις εργασίας!

Αν θέλετε να μάθετε ολλανδικά γρήγορα, εύκολα και καλά, αυτό είναι το μέρος. Το συνιστώ πραγματικά !!

Mandy Seitanidou
Mandy Seitanidou
Εκμάθηση Ολλανδικών για προχωρημένους

Ο λόγος που ξεκίνησα να μαθαίνω ολλανδικά είναι γιατί ζούσα και σπούδαζα στην Ολλανδία. Στο μέλλον θέλω να επιστρέψω στην Ολλανδία και να εργαστώ εκεί. Ένας φίλος που γνώρισα στο πανεπιστήμιο μου είπε για το Learn2speak Dutch. Στη συνέχεια δοκίμασα ένα δωρεάν online μάθημα μέσω Facebook και μου άρεσε πολύ. Η δασκάλα είναι τόσο καλή, πολύ φιλική και τα εξηγεί όλα καθαρά. Το βιβλίο που χρησιμοποιήσαμε ήταν πολύ καλό γιατί μιλάει για ενδιαφέροντα πράγματα που πρέπει να γνωρίζουν όλοι οι ξένοι που κατοικούν στην Ολλανδία. Ο ρυθμός ήταν επίσης καλός και όλοι στην ομάδα μας βοήθησαν ο ένας τον άλλον. Στην αρχή το πιο δύσκολο ήταν να καταλάβεις την ολλανδική προφορά και να μιλήσεις ολλανδικά. Αλλά ακούσαμε πολλά ολλανδικά κείμενα στην τάξη και έγινε ευκολότερο. Το να ζεις στην Ολλανδία βοηθά επίσης, αλλά πρέπει να εξασκηθούμε στην ομιλία για να έχουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Σήμερα χρησιμοποιώ τα Ολλανδικά για να ακούω ολλανδικά podcast. Ίσως να χρησιμοποιήσω τα Ολλανδικά μου για να βρω μια νέα δουλειά στην Ολλανδία.

Sofia Chatzopoulou
Sofia Chatzopoulou
Εκμάθηση Ολλανδικών για προχωρημένους

Επειδή θέλω να συνεχίσω να ζω στην Ολλανδία και να κάνω την καθημερινότητά μου πιο εύκολη, ξεκίνησα τα μαθήματα Ολλανδικών. Μου είναι πιο εύκολο να μπορώ να κανονίσω τα πάντα για την εφορία, να παραγγείλω έναν καφέ, αλλά και να μιλάω με τους συναδέλφους μου. Βρήκα την Έφη από το facebook. Είδα ότι πολύς κόσμος είχε γράψει καλές κριτικές γι' αυτήν. Γι' αυτό επέλεξα το Learn2speak Dutch. Έχω την καλύτερη εμπειρία με τα μαθήματα. Η καθηγήτρια εξηγεί λεπτομερώς κάθε φαινόμενο της γραμματικής αλλά και κάθε λέξη που δεν μπορούσα να καταλάβω. Ο ρυθμός ήταν πολύ κατάλληλος για μένα και το βιβλίο είναι το καλύτερο για εκμάθηση ολλανδικών αλλά και για εξετάσεις NT2. Στην αρχή δυσκολεύτηκα πολύ να προφέρω τις λέξεις αλλά τώρα είναι πιο εύκολο με τη βοήθεια των καθηγητών μου. Χρησιμοποιώ ολλανδικά στην καθημερινή μου ζωή αλλά και μερικές φορές στη δουλειά. Η καθημερινή μου επικοινωνία έγινε ευκολότερη.

Fani Traikou
Fani Traikou
Εκμάθηση Ολλανδικών για προχωρημένους

Ήθελα να μάθω ολλανδικά γιατί ζω και εργάζομαι στην Ολλανδία. Είναι πολύ σημαντικό για μένα να καταλαβαίνω και να μιλάω ολλανδικά. Έχω διαβάσει πολλά καλά σχόλια στα κοινωνικά μέσα για το Learn2speak Dutch. Μίλησα με την Έφη στο τηλέφωνο και ένιωσα ότι είναι πολύ καλή στη δουλειά της. Τα βιβλία των μαθημάτων είναι χρήσιμα και ευχάριστα. Η Έφη και η Miriam είναι ήρεμα και υπομονετικά άτομα. Προσπάθησαν να μας βοηθήσουν με τον καλύτερο τρόπο. Στην αρχή ένιωσα ότι η γραμματική των Ολλανδικών είναι πολύ δύσκολη. Βλέπω τώρα ότι πολλά πράγματα είναι πολύ απλά. Προσπαθώ να χρησιμοποιώ συχνά ολλανδικά. Μιλώ στο σούπερ μάρκετ, στο δήμο ή με τους γείτονές μου. Οι Ολλανδοί εκτιμούν αν προσπαθείς να μιλήσεις τη γλώσσα τους. Ο κύριος στόχος μου είναι να μιλάω και να γράφω ολλανδικά όπως μιλάω και γράφω στα αγγλικά. Το όνειρό μου είναι να γίνω πολύγλωσση!

Sofia Grammatikopoulou
Sofia Grammatikopoulou
Εκμάθηση Ολλανδικών για προχωρημένους

Ik wilde Nederlands leren want ik woon permanent in Nederland en ik wilde de taal kunnen begrijpen! Ik vond Effie en Learn2speak Dutch in een advertentie op Facebook en een van je leerlingen vertelde me over haar! Mijn ervaring met de lessen was heel goed! Ik vond de manier van lesgeven leuk, de leraar is heel direct met haar studenten en het boek had oefeningen met een goede flow! Wat ik in het begin moeilijk vond, was de grammatica en dat ze soms ondersteboven uit het Grieks spreken! Nu gebruik ik elke dag Nederlands en kan ik beter met mijn collega´s communiceren!  Daar ben ik heel blij mee! Dankjewel Effie en Learn2speak Dutch!

Dimitris Vogiatzopoulos
Dimitris Vogiatzopoulos
Εκμάθηση Ολλανδικών για προχωρημένους

Ήθελα να μάθω ολλανδικά για να ανοίξω τους ορίζοντές μου και να κατανοήσω καλύτερα την ολλανδική κουλτούρα. Βρήκα την Έφη μέσω ελληνικής ομάδας στο Facebook, είχε πολύ καλές κριτικές από μαθητές της. Ο ρυθμός, το βιβλίο και ειδικά η δασκάλα ήταν πραγματικά όλα υπέροχα! Η γραμματική και η δομή των προτάσεων ήταν πραγματικά δύσκολη για μένα στην αρχή, αλλά γίνεται όλο και καλύτερη. Χρησιμοποιώ τα ολλανδικά στην καθημερινή μου ζωή, ακούω ραδιόφωνο και νιώθω πιο ενσωματωμένος στην ολλανδική κοινωνία.

Angela Reizi
Angela Reizi
Εκμάθηση Ολλανδικών για προχωρημένους

Ήθελα να μάθω ολλανδικά γιατί ήρθα να ζήσω στην Ολλανδία. Πιστεύω ότι η εκμάθηση ολλανδικών θα με διευκολύνει στο σύνολο και θα κάνει τη ζωή μου στην Ολλανδία πιο ευχάριστη. Βρήκα την Έφη μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και διάφορες ομάδες στο Facebook. Την επέλεξα γιατί διάβασα καλά σχόλια και πίστευα ότι το γεγονός ότι είμαστε και οι δύο από την Ελλάδα θα κάνει τη μάθηση πιο εύκολη. Η εμπειρία μου με τα μαθήματα είναι πολύ καλή. Βρήκα το βιβλίο '' de finale '' πολύ πρακτικό. Είμαι ικανοποιημένη από τον ρυθμό και την καθηγήτρια. Η καθηγήτρια έχει εμπειρία και γνώσεις στην εκμάθηση Ολλανδικών ως δεύτερη γλώσσα. Βρήκα την προφορά δύσκολη στην αρχή, αλλά όχι τόσο τώρα. Πήρα το δίπλωμά μου NT2 πρόγραμμα II και τώρα χρησιμοποιώ τα Ολλανδικά στην καθημερινή μου ζωή αλλά και στη δουλειά.

Previous
Next

Τι θα μάθεις:

Κατά τη διάρκεια αυτών των μαθημάτων πηγαίνουμε ακόμη ένα βήμα παραπέρα με γραμματική, λεξιλόγιο και προφορά. Επιπλέον εμβαθύνουμε περισσότερο σε επιστημονικά, οικονομικά και πολιτικά ζητήματα. Μαθαίνεις για παράδειγμα: 

  • να εκφράζεις τη γνώμη σου σε επιστημονικά θέματα, 
  • να παρουσιάσεις μια έρευνα, 
  • να διαβάζεις δύσκολα κείμενα, 
  • να παρακολουθείς συνεντεύξεις επιστημόνων, 
  • να περιγράφεις το τοπίο, 
  • να καταλάβεις την Ολλανδική οικονομία, 
  • να παρακολουθείς την πολιτική για να μπορείς να ψηφίσεις. 

Που μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις;

Αυτά τα μαθήματα είναι για προχωρημένους οι οποίοι θέλουν να συμμετέχουν σε συζητήσεις για οικονομικά, επιστημονικά και πολιτικά θέματα. Η εκπαίδευση αυτή σε φέρνει σε επίπεδο Β2, όπου είσαι σε θέση να διεκπεραιώνεις έρευνες, να παρουσιάζεις μπροστά σε κοινό και να συζητάς για διάφορα θέματα. Αυτά τα μαθήματα είναι ουσιώδη όταν θέλεις να πας πιο ψιλά στην εταιρεία όπου δουλεύεις ή όταν θες να σπουδάσεις στο πανεπιστήμιο.  

footer_vlag

Εγγραφή για τα μαθήματα για προχωρημένους

Οι ώρες μαθημάτων είναι από τις 9.00 μέχρι τις 11.15 ή από τις 19.00 μέχρι τις 21.15 και τα μαθήματα παραδίδονται onlineΗ εκπαίδευση διαρκεί 20 διδακτικές εβδομάδες + bonus εβδομάδες από μας και είναι σε γκρουπ. Υπάρχει και η δυνατότητα παρακολούθησης ιδιαίτερων μαθημάτων. Ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας για να συζητήσουμε τις πιθανές λύσεις.  

Η τιμή για τα μαθήματα Ολλανδικών για προχωρημένους, επίπεδο Β1- Β2 είναι € 750,-. 

Το ποσό πληρώνεται με την έναρξη των μαθημάτων. Θέλεις ίσως να ακοκουθήσεις ιδιαίτερο μάθημα? Γίνεται!

Η ώρα κοστίζει 65 ευρώ.