Σύγχρονη Γραμματική για Ολλανδικά στην πράξη

εύκολα, γρήγορα και κατανοητά

Η εκμάθηση της γραμματικής γίνεται πιο απλή από ποτέ με το βιβλίο Σύγχρονη Γραμματική για Ολλανδικά στην πράξη - το ιδανικό εγχειρίδιο για Έλληνες που μαθαίνουν να διαβάζουν, να μιλούν και να καταλαβαίνουν την ολλανδική γλώσσα.

Θέλεις να μάθεις ολλανδικά πιο εύκολα και πιο γρήγορα;

Η πιστοποιημένη καθηγήτρια ολλανδικών Έφη Αλεξιάδου δημιούργησε αυτό βιβλίο γραμματικής που συμπυκνώνει την πλούσια γνώση και την πολυετή εμπειρία της και σου δίνει όλα τα εφόδια για να περάσεις από τη βασική κατανόηση και τη μετ’ εμποδίων επικοινωνία με τους φυσικούς ομιλητές των ολλανδικών στην αποτελεσματική χρήση της γλώσσας με άνεση και σιγουριά.

Το βιβλίο περιέχει απλές τεχνικές που μπορείς να εφαρμόσεις άμεσα και θα σε βοηθήσει να γεφυρώσεις το χάσμα μεταξύ των ελληνικών και των ολλανδικών πολύ πιο γρήγορα, σε σύγκριση με τα κλασικά εγχειρίδια γραμματικής.

Το βιβλίο Σύγχρονη Γραμματική για Ολλανδικά στην πράξη περιλαμβάνει αποδεδειγμένες μεθόδους, παραδείγματα, χρήσιμα tips και βασικές ασκήσεις για να κάνει την εκμάθηση των ολλανδικών μια εύκολη κι ευχάριστη διαδικασία. Είναι το απαραίτητο εργαλείο σου για να κατακτήσεις την ολλανδική γραμματική.

Μάθε Ολλανδικά εύκολα και πρακτικά

Γεια σας! Ονομάζομαι Έφη και το 2012 μετακόμισα με το σύζυγό μου στην Ολλανδία για να εργαστούμε και να ζήσουμε εδώ. Πάντα ένιωθα μια ιδιαίτερη έλξη γι’ αυτή τη χώρα κι είχα ένα δυνατό προαίσθημα ότι εδώ θα μπορούσα να χτίσω ένα μέλλον όπως το έχω ονειρευτεί. Γνωρίζω ακριβώς τις δυσκολίες που μπορεί να συναντήσεις στην προσπάθεια να μάθεις την ολλανδική γλώσσα. Και είμαι εδώ για να σε βοηθήσω.

L2SD_boek

Κρίνοντας από τη δική μου εμπειρία, πιστεύω ότι στην Ολλανδία μπορείς να νιώσεις πραγματικά σαν στο σπίτι σου μόνο αν γνωρίζεις τη γλώσσα σε ικανοποιητικό για εσένα επίπεδο. Δημιούργησα, λοιπόν, αυτό το εύκολο, πρακτικό και κατανοητό βιβλίο γραμματικής για να σε βοηθήσω να αναπτύξεις τις δεξιότητές σου στην ολλανδική γλώσσα και να πετύχεις τους δικούς σου στόχους.

footer_vlag

Παράγγειλε εδώ το βιβλίο σου

Παράγγειλε το βιβλίο σου στην τιμή των € 40 και ξεκίνα αμέσως να ανακαλύψεις την ολλανδική γλώσσα. Προτιμάς μήπως να ρίξεις πρώτα μια ματιά στις πρώτες σελίδες του βιβλίου; Πάτα εδώ.